VIII. Balaton Mountainbike Túra 2023. május 20.

Nevezz be a Sportaktiv.hu nagy népszerűségnek örvendő VIII. Balaton Mountainbike túrájára, és nyerj egy KROSS MTB kerékpárt!
Ez a túra egyik nagy kedvencünk, hiszen a mesés Balaton-felvidéken vezet, a térség minden évben újabb és újabb tájait csodálhatjuk meg. 
Minden nevező részt vehet a tombolasorsoláson, ahol a fődíj idén is egy KROSS kerékpár lesz - Hexagon 5.0! Ezen kívül további értékes KROSS ajándékokkal is találkozhattok a tombolasorsoláson!  
Az útvonal a mesés Balaton-felvidéki tájakon halad, többször fenséges panorámával, a Balaton látványával. A nyomvonal 90%-ban a természetben lesz kijelölve, igazi mountainbike-os terep.  A Cseri kastély után egy nagy kalandozás kezdődik. A visszafordító Szentantalfánál, itt lesz kb. a táv fele. A szervezők igyekeznek olyan nyomvonalat kijelölni, amelyben nincsenek veszélyes szakaszok. Viszont izgalmas, változatos útvonal, igazi élmény vár rátok. A hegyikerékpározás szépségeinek élvezetét, a mesés és egyszerre vadregényes táj gyönyörűségét mutatják meg Nektek.

Nyerj KROSS kerékpárt és további értékes nyereményeket!

Tombolasorsolás

A Balaton Mountainbike Túra hagyományaihoz híven tombolasorsolással zárul 16:00 órakor.A sorsoláson több százezer forint értékben kerülnek kisorsolásra ajándékok!
A fődíj egy KROSS Hexagon 5.0 Kerékpár !
Ezen kívül még KROSS bukósisakokat, kerékpáros táskákat, kerékpáros pólókat is nyerhetsz a tombolán! Igazi kerékpáros, szuper cuccok várnak Rátok!
A tombolasorsoláson az vehet részt, aki a rajtszám átvételkor kapott tombolaszámmal rendelkezik és a tombola húzásakor azt bemutatja. Addig húzunk, amíg a tombolatárgy gazdára nem talál. Minden további információt a túráról és nevezéssel kapcsolatban megtaláltok a szervezőknél:  Sportaktiv.hu
Mountainbike Maraton Balatonfüred

Képek a 2023 májusi túráról

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: