Vento DSC 4.0

559 990 Ft
Az egykori versenykerékpár mára többféle típusra tagolódott, jelentős része elkanyarodott az eredeti célkitűzéstől. Azaz már nem a versenysport igényei szerint készül, hanem különböző szabadidős tevékenységekhez. A KROSS VENTO DCS 4.0 pontosan ezt a koncepciót testesíti meg, azok számára ideális, aki mindössze olykor-olykor vesz részt amatőr versenyeken, teljesítménytúrákon, általános rekreációs célból kerékpároznak. A másik jó hír, hogy míg régebben a kényelmes, túrázásra, hobbi használatra szánt gépek rendszerint alacsonyabb technikai tartalommal és színvonallal készültek, ma az átlagkerékpáros is talál olyan típust, amelyen a profi sportban alkalmazott alapanyagok, technológiák és alkatrészek szerepelnek. Az ilyen bringák kifinomult szerkezetek, mégis a kerékpárosok széles körének lettek tervezve, fokozott kényelmet, biztosabb irányítást kínálnak, így egyhuzamban akár órákat lehet nyergükben tölteni.
Elérhető méretek:
L (22") 28" M (21") 28" S (20") 28" XL (23") 28"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: