Vento 2.0

329 990 Ft
A VENTO 2.0 klasszikus országúti kerékpár, amelyet a Kross az átlagos felhasználó számára készít. Vagyis fürge, és hatékonyan hajtható, ideális rekreációs célra, országúti edzésre vagy teljesítménytúrákra. Alapját egy kiváló hőkezelt Aluminum Lite váz adja, ami hidroform eljárással nyeri el végső formáját, emellett terhelés szerint változó falvastagságot kínál. Technológiai szempontból mindez magas színvonalat jelent, a megcélzott réteg számára több, mint elegendő. Fejlett megoldásnak számít a simított hegesztési varrat és a vázon belül elvezett bowdenezés. Ez utóbbi nemcsak esztétikus, hanem a bowdenek szennyeződését, sérülését is megakadályozza. A villa a VENTO 2.0 esetében nem aluötvözet, hanem karbonkompozit, ami segít a rezgések kiiktatásában, valamint a tömeg minimalizálásában.
Elérhető méretek:
L (22") 28" M (21") 28" S (20") 28" XL (23") 28" XS (19") 28"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: