V. Balaton-felvidéki őszi bringa túra

Nyerj KROSS Trans 3.0 Kerékpárt!

A Balaton–felvidéki Őszi Bringa Túra immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre.
Azoknak „szól”, akik gyönyörű természeti környezetben, biztonságos jelzett utakon szeretnék élvezni a kerékpározás nyújtotta szabadság érzését.
A szervezők célja, hogy minden évszakban szervezzenek egy nagyszabású bringa túrát, melyen minden résztvevő felejthetetlen élményekben részesül.
Az Őszi Bringa Túrával a Balaton–felvidék fantasztikus kerékpáros túra lehetőségeinek egyik kiváló útvonalát szeretnénk bemutatni, mely végig aszfalton halad, vagy bringaúton, vagy kis forgalmú közúton.
A Túraközpont, rajt helyszín: Balatonfüreden a Szabadidő Központban
A táv 65 km 610 m szintemelkedéssel.  Bármilyen több fokozatú, váltós, jó műszaki állapotban lévő kerékpárral teljesíthető.
Az útvonal 10 észak balatoni települést érint:
Balatonfüred, Aszófő, Pécsely, Tótvázsony, Nemesvámos, Veszprém, Szentkirályszabadja, Balatonalmádi, Káptalanfüred, Alsóörs, Csopak.
További információ a szervezőknél itt!

5. Balaton-felvidéki őszi bringa túra
5. Balaton-felvidéki őszi bringa túra

Tombola Fődíj: KROSS Trans 3.0 Kerékpár!

A fődíj mellett további értékes KROSS nyeremények is várnak Rád a tombolán!

5. Balaton-felvidéki őszi bringa túra
5. Balaton-felvidéki őszi bringa túra
5. Balaton-felvidéki őszi bringa túra
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: