2024 Új Kollekció: Második Generációs Esker Kerékpárok

A KROSS három sokoldalú alumínium-ötvözet/karbon gravel kerékpárt fejlesztett a 2024-es szezonra. A modern trendek és elvárásokhoz igazodva a modellek különböző szintű felszereltséggel kerülnek a boltokba, ezen felül minden változat két színvilágban lesz elérhető. Íme a kollekcióban szereplő összes opció!
A sokféle kerékpározási stílust kiszolgáló második generációs (GEN2) váz az legújabb trendek és technológiák alkalmazásával lett kifejlesztve.
Megújult progresszív vázgeometria, ahol a korábbi ESKER vázhoz képest „L” méretben a kormánytávolság (REACH) érték +22mm, a kormánymagasság (STACK) pedig +16,4mm. A láncvilla-hossz 5,7mm-t csökkent, a középcsapágy 5mm-rel alacsonyabb, viszont a tengelytáv 32mm-rel hosszabb. Az eredmény érezhetően stabilabb irányítás-karakter, amit az ipar progresszív vázgeometriának nevez. A változtatások lehetőséget biztosítanak 30mm rugóúttal rendelkező teleszkópvilla beépítésére is, ami a biztosabb, stabilabb iránytással karöltve tovább bővíti a gravel kerékpár adta lehetőségeket.
Fejlett alumínium-ötvözet váz tömérdek konzolos rögzítés ponttal, lehetővé téve három kulacs és sokféle korszerű táska, sárvédő, kitámasztó és csomagtartó felszerelését, egyben lehetőség adva rugósvilla beszerelésére is.
ICR rejtett kábelezés a fejcsövön és a vázon keresztül: letisztult megjelenés, hatékony védelem a vezetékek számára.
Megnövelt gumiférőhely: az új ESKER GEN2 váz 700x50c gumimérettel is kompatibilis, illetve dropper (állítható magasságú) nyeregcsövet is fogad.
A KROSS mérnökök által tervezett egyedi karbonkompozit első villa könnyű, emellett átütőtengelyes kerékrögzítést és számos rögzítéspontot kínál, és a hidraulikus kábel is rejtett elvezetést kapott.
A villakialakítás és a vázgeometria számításba veszi a teleszkópvilla későbbi beszerelését: 30mm rugóutas típus minden további nélkül alkalmazható az új ESKER kerékpárokban. A gyári villa minden korszerű technológiával rendelkezik: átütőtengelyes kerék, Flat Mount tárcsafékkonzol 160/180mm tárcsákhoz és kúpos (tapered) villanyak.
A láncvilla belső oldalán kitámasztókonzol, 142x12mm átütőtengelyes kerék, Flat Mount tárcsafékkonzol (140/160mm)
ESKER 2.0 GEN2 MICROSHIFT SWORD 1x10 váltórendszer kifejezetten gravel kerékpárok számára fejlesztve Széles áttételt biztosító 11-48T lánckeréksor Láncfeszesség-szabályzó hátsó váltó: pontos megbízható működés az egyenetlen utakon és ösvényeken Mai gravel kormányokhoz optimalizált ergonómiás fékkarkialakítás, mechanikus fékrendszerekhez, egyszerű kartávolság-állítás
ESKER 2.0 GEN2 MICROSHIFT SWORD Vázba rejtett teljes kábelezés: letisztult megjelenés, egyszerűsíti a táskák és egyéb kiegészítők felszerelését mind a kormányra, mind a vázra Merev integrált hajtómű, kifejezetten egy lánctányéros hajtáshoz optimalizált cserélhető 40T NarrowWide lánctányér, hatékony, megbízható erőátvitel, terepen is pontos, megbízható működés

Színek

ESKER 6.0 GEN2 színváltozatok, kényelmet fokozó nyereg és FI’ZI:K kormánybandázs, teljes SHIMANO GRX HYDRAULIC 2x11 szett, DT SWISS G540 TUBELESS, SHIMANO átütőtengelyes kerékagy, WTB 700X45C külső gumi
ESKER 5.0 GEN2 színváltozatok, kényelmet fokozó nyereg és FI’ZI:K kormánybandázs, SHIMANO GRX HYDRAULIC 2x10, FSA integrált hajtómű 46/30T, DT SWISS G500 TUBELESS felni, átütőtengelyes kerékagy, WTB 700X45C külső gumi
ESKER 2.0 GEN2 színváltozatok, MICROSHIFT SWORD 1x10 rendszer feszességszabályzó váltó, 11-48T széles áttételezés, integrált külsőcsapágyas hajtómű 40T lánckerék, TEKTRO SPYRE-C mechanikus tárcsafék, SHIMANO átütőtengelyes kerékagy, korszerű 25mm TUBELESS READY felni

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: