Lille 3

209 990 Ft
A KROSS LILLE sorozat több szempontból különleges. Egyik meghatározó tulajdonsága a könnyen átléphető vázkialakítás, amely egyszerűsíti a fel- és leszállást, így szoknyaviselettel is használható. Ez nemcsak hölgyek számára előnyös, hanem mozgásban korlátozott időseknek vagy tiniknek, akik még nem elég magasak a váz átlépéséhez. A másik sajátság az egyszerű termethez állítás. A LILLE esetében a kormány és a nyereg magassága és pozíciója a kívánt helyzetbe hozható, így a család bármely tagja rögvest nyeregbe pattanhat. Továbbá nem mehetünk el szó nélkül a stílusos megjelenés mellett. Az LILLE 3 D számára tervezett Aluminum 6061 váz hidroform csőalakítással készül, szép vonalak jellemzik, a különleges színvilág trendivé teszi használatot. A porfestett felületnek köszönhetően a gyakori leparkolás és lezárás sem tesz kárt benne.
Elérhető méretek:
DM (17") 26" DS (15") 26"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: