Trans 5.0 Férfi

319 990 Ft
A Trans 5.0M túrakerékpár, más néven trekking. Nyergében bárhova eljuthatsz, és csomaggal megpakolva is ugyanolyan kényelmesen irányítható, mint anélkül. A bringán elfoglalt testhelyzet a komfortot és biztonságos haladást helyezi előtérbe. A túrakerékpárral szemben támasztott technikai igények manapság egy jó, strapabíró vázzal és nem túl bonyolult felszereltséggel is bőven kielégíthető. Ennek megfelelően a Trans 5.0M megbízható Shimano Acera és Altus alkatrészekkel érkezik. A váltórendszer 27 fokozatot kínál áll, széles áttételskálával párosítva. A hajtómű kifejezetten túra/trekking felhasználásra tervezett. A megállásért hidraulikus tárcsafékek felelnek, ami nem kis előrelépést jelent a mechanikus fékkel szemben. Ebben az árkategóriában nem sok gyártó kínál ilyet!
Elérhető méretek:
L (21") 28" M (19") 28" S (17") 28" XL (23") 28"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: