KROSS TRANS KERÉKPÁROK - TÖKÉLETES TÁRS TÚRÁKHOZ

A trekking kerékpár gazdag felszereltséggel rendelkezik, a sárvédő, láncborítás, a csomagtartó, a kitámasztó és a világítás rendszerint szériatartozék. Ezeket később nem kell megvásárolni. Vagyis az olcsóbb trekkingek tekinthetők a cross kerékpárok maximálisan felszerelt változatainak is. Ezt a típust elsődlegesen azok vásárolják és szeretik, akik sokat kirándulnak, túráznak, és ezt a legnagyobb kényelemben szeretik tenni. Ahogy lépkedünk felfelé az árszinteken, megjelennek azok az extrák, melyek egy trekking gépet igazán azzá tesznek, ami. Több rögzítési lehetőség a vázon és a villán, extra csomagtartó szemek, villa csomagtartó felszerelési lehetőség és láncvédő konzol a vázon, gyárilag felszerelt agydinamó, valamint vázon belül vezetett elektromos vezetékek a lámpák számára. 
Megjelennek a komfortos rugós nyeregcsövek is. A jobb modelleken a sárvédő már nem a zörgős acél, hanem aluműanyagkompozit és a csomagtartó is masszívabb, vastag alucsöves típus, akár esztétikusan a vázra integrálva. A vázgeometriát tekintve egy trekking rövidebb, komfortosabb, mint egy cross gép, ami nem is csoda, hiszen az alapvető célja, hogy nagyobb távokat kényelmesen nyergében legyűrj - akár tetemes mennyiségű csomaggal megrakodva. Ebből kifolyólag a gyári kitámasztó rendszerint már nem középcsapágy mögött, hanem a hátsó papucs mellett rögzülő stabilabb darab. A Kross márkánál a túrázásra tervezett trekking sorozat TRANS név alatt fut.

Modellek

CROSS KERÉKPÁROK 

HA SPORTOSABB MODELLRE VÁGYSZ 

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: