SOIL BOOST Modellek

Az egyre népszerűbb eMTB trail stílus kevésbé a teljesítményről, mint a kerékpározás során átélt élményről szól, amit a motorrásegítés csak fokoz. A természetes terep az XC pályáknál nagyobb kihívást jelent, ezáltal előtérbe kerül a kerékpárirányítás és a technikai feltételek. Az EBIKE MTB FS sorolt kerékpárok erre adnak hatásos választ: vázgeometriájuk, felfüggesztés-rendszerük a sziklákkal és gyökerekkel szabdalt ösvényeken, a meredek lejtőkön is biztonságos menetkaraktert, tempós ereszkedést tesz lehetővé. A trail kategóriát KROSS kínálatban a SOIL BOOST sorozat testesíti meg. Az ide tartozó modellek a használókkal megszerettetik a szabad MTB stílust, lehetővé teszik a kalandélményeket. Az elektromos hajtásrásegítéssel karöltve többé nem szenvedés a hegyre feljutás, az ereszkedés során pedig menten felvillan a Soil „énje”!
A SOIL BOOST RVS (Revo Virtual Suspension) 150 rugóutat biztosító hátsó felfüggesztést alkalmaz, ami virtuális forgáspontot kínál, rendkívül könnyen indul meg, érzékeny rugózású, viszont a legnagyobb akadályokon sem üt fel. Pedálozáskor pedig csak minimálisan mozdul be, a rugóstagon lévő csillapítás-vezérléssel ez is szabályozható, kiiktatható. 

Modellek

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: