Sentio Hybrid 2.0

759 990 Ft
Munkába járás? Bevásárlás? Piknik a parkban? A SENTIO 2.0 bármelyikben partner, kényelemben, stílusosan juttat el a kívánt célállomásra. A városi kerékpáros közlekedésre és szabadidős használatra tervezett SENTIO sorozat idén megújul. A könnyű átlépést biztosító vázkialakítás immár több ponton megerősített, ezáltal nagyobb terhelés alatt, csomagokkal felpakolva is stabil és kiszámítható. A mélyen ívelő vázkialakítás pedig egyszerűsíti a fel- és leszállást, valamint szoknyaviselettel is használható. Persze nemcsak hölgyek számára ajánlható, hanem időseknek, vagy például annak is, aki a kerékpárra gyerekülést szerel. Az Aluminum 6061 alapanyagból korszerű hidroform eljárással kialakított szerkezet tetszetős és praktikus, amit a sokszori leparkolást figyelembe véve a gyártó porfestett fényezéssel tett ellenállóvá. A váltókábelek a mai trend szerint a vázon belül futnak, így csökkentve a karbantartásigényt.
Elérhető méretek:
M (20") 28" S (18") 28"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: