Level 10.0

759 990 Ft
A Kross Level 10.0 modell könnyű karbonkompozit vázat valamint megbízható működést kínáló középkategóriás alkatrészeket kínál. A hobbi szintű XC gépek esetében a karbonváz ritka, főleg ilyen felszereltség mellett! A fejlett váz kellően merev, fokozza a hajtás hatékonyságát, valamint a szükséges kényelmet is biztosítja. Csúcskategóriás társaihoz hasonlóan a Level 10.0 is progresszív vázgeometriát alkalmaz, ami agilis irányítást és magasszintű stabilitást nyújt. Ezzel párhuzamban a súlypont ideálisabb helyre kerül, többlet kontrolt nyújt a meredek ereszkedések során. A többi technikai megoldás egytől-egyig naprakész: a kerekek korszerű átütőtengelyes kerékrögzítést alkalmaznak, a hidraulikus féktestek pedig ezen a modellen is Post Mount rögzítést kapnak.
Elérhető méretek:
L (19") 29" M (17") 29" S (16") 29" XL (20") 29"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: