Hexagon 6.0

249 990 Ft
Egy városi kerékpár és egy könnyű terepre való kerékpár csak látszólag két különböző felszerelés. Látszólag azért, mert sikerült ezeket egyesíteni, így létrejött a KROSS Hexagon 6.0. Ez az univerzális kerékpár minden helyzetben könnyen megtalálja magát, és csak a képzeleted szabhat határt. Függetlenül attól, hogy könnyű terepre szeretné vinni, vagy csak valamire van szüksége, ami könnyen segít a munkában, a KROSS Hexagon 6.0 az lesz, amire szüksége van. A 2023-as KROSS Hexagon 6.0 annak a gondolatnak a folytatása, amely e kerékpár előző generációinak tervezése során vezérelt bennünket. Ez nem csak egy új lakk a vázon – számos apró részletet továbbfejlesztettünk, amelyek a vezetés élvezetét és kényelmét jelentik.
Elérhető méretek:
L (21") 29" M (19") 29" S (17") 27,5" S (17") 29" XL (23") 29" XS (15") 27,5"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: