Lille 1

164 990 Ft
A LILLE sorozat meghatározó tulajdonsága a könnyen átléphető vázkialakítás, amely egyszerűsíti a fel- és leszállást, így szoknyaviselettel is használható. Ez nemcsak hölgyek számára előnyös, hanem mozgásban korlátozott időseknek vagy tiniknek, akik még nem elég magasak a váz átlépéséhez. A kormány és a nyereg magassága egyszerűen a kívánt helyzetbe hozható, így a család bármely tagja rögvest nyeregbe pattanhat. Továbbá nem mehetünk el szó nélkül a stílusos megjelenés mellett sem. Az LILLE 1 D számára tervezett Aluminum 6061 váz hidroform csőalakítással készül, bűbájos vonalak jellemzik, egyúttal a különleges, élénk színvilág trendivé teszi használatot. A felület ellenálló porfestett, így a gyakori leparkolás és lezárás sem tesz kárt benne.
Elérhető méretek:
DM (17") 26" DS (15") 26"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: