Level 8.0

619 990 Ft
Kross Level 8.0 magas technikai színvonalat képviselő MTB XC kerékpár, ezen az árszinten majdnem hallatlan módon könnyű karbonkompozit vázat valamint megbízható működést kínáló középkategóriás alkatrészeket kínál. A hobbi szintű XC gépek esetében a karbonváz ritka, de sokat emel az élményen. megfelelően merev, ezáltal fokozza a hajtás hatékonyságát, mindazonáltal a szükséges kényelmet is képes biztosítani. Ahogy a csúcskategóriás társai, ez a vázmodell is progresszív vázgeometriát alkalmaz, ami agilis irányítást és kiváló stabilitást tesz lehetővé. Ezzel párhuzamban a súlypont ideálisabb helyre kerül, többlet kontrolt nyújt a meredek ereszkedések során. A kerekek immár korszerű átütőtengelyes kerékrögzítést alkalmaznak, és a hidraulikus féktestek ezen a modellen is Post Mount rögzítést kapnak, valamint a fejcső is kúpos (ún. tapered) kialakítású.
Elérhető méretek:
L (19") 29" M (17") 29" M (19") 29" S (16") 29" XL (20") 29"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: