Level 7.0

639 990 Ft
A Level 7.0 esetében a Kross fejlesztőknek sikerült könnyű karbonkompozit vázat varázsolni a specifikációk közé, ráadásul ez nem ment az alkatrészek rovására sem. Ebben az árszegmensben a karbonváz ritka, de megéri ilyen irányba indulni, hiszen sokat emel a terepkerékpáros élményen. A mai korszerű kompozit váz fokozza a hajtás hatékonyságát, mindazonáltal a szükséges kényelmet is képes biztosítani. Ahogy a csúcskategóriás társai, ez a vázmodell is progresszív vázgeometriát alkalmaz, ami agilis irányítást és kiváló stabilitást tesz lehetővé. Ezzel párhuzamban a súlypont ideálisabb helyre kerül, többlet kontrolt nyújt a meredek ereszkedések során. A kerekek korszerű átütőtengelyes kerékrögzítést alkalmaznak, a hidraulikus féktestek pedig Post Mount rögzítést kapnak.
Elérhető méretek:
L (19") 29" M (17") 29" S (16") 29" XL (20") 29"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: