Level 5.0

439 990 Ft
Karbon váz gyengébb színvonalú alkatrészekkel, vagy aluváz jobb felszereléssel. Ez sokak dilemmája, a Level 5.0 azoknak készül, akik az utóbbira szavaznak. A folyamatos fejlesztés és innováció jegyében idén a Level sorozat számára tervezett Aluminum Lite 6061 váz idén megújult, még könnyebb és erősebb lett. Az elaborált alapanyagnak, a hidroform csőalakításnak és a hőkezelési technológiának köszönhetően durvább terephasználatra is megfelelően erős és stabil. Ezen felül idén már ellenálló porfestett fényezéssel kapható, valamint a varratok is simítottak. A méretválaszték is széles: gondolva a nagytermetűekre, XXL is kapható. És nem utolsósorban a váltókábelek a vázon belül futnak, ami nemcsak esztétikus, hanem segít a bowdenek tisztán tartásában.
Elérhető méretek:
L (19") 29" M (17") 29" XL (20") 29" XXL (22") 29"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: