LEA BOOST MODELLEK

A LEA BOOST sorozat több szempontból is különleges. Az egyik, hogy korszerű elektromotor hajtást kínál (azaz eMTB), ami a hosszabb távok teljesítését, az emelkedőkre való kellemesebb feljutást segíti. Ez sokak számára megváltás: nem kell többé szenvedni az emelkedőkön, könnyedén lehet tartani a tempót az edzettebb biciklisekkel. A terepkerékpározás a legtöbb bicajosnak csak akkor jelent valódi élvezet, ha a fizikummal kapcsolatos nehézségeket csökkentjük. A LEA BOOST sorozat másik meghatározó tulajdonsága, hogy könnyen átléphető ejtett felsőcsöves, speciális vázgeometriával készült vázat kínál. Szükség van rá, hiszen a hölgyek testfelépítése eltér a férfiakétól, az igazi kényelemre és teljesítményre vágyók nem elégszenek meg az átlagos férfi kerékpárral járó kompromisszumokkal. A Krossnál a hölgyek számára készült kerékpárváz nem egy átlagos testalkatú férfit, hanem egy hölgyet vesz alapul, a felsőcső tehát rövidebb, fejcső hosszabb, az átlépés pedig egyszerűbb. 

kross lea boost
kross lea boost

Modellek

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: