A KROSS márka elhivatott csapata 30 éve figyeli a bicajosok igényeit, gondoskodik arról, hogy mindenki testreszabott kerékpáron élje át a kerékpározás páratlan élvezetét. A cég számára meghatározó a folyamatos fejlődés, a minél korszerűbb, magasabb színvonalú termékpaletta létrehozása, és a kerékpárok széles körben történő forgalmazása. A három évtized során felhalmozott tudásra alapozva a lengyel márka a jövő kerékpárjait építi. A Kross EBIKE-ok korszerű, változatos igényeket kielégítő új generációja a trend mutatója.A fejlesztők azon dolgoznak, hogy kielégítve a sokrétű igényeknek megfelelve a kerékpározás élményét kellemesebbé, élvezesebbé tegyék. A megszállottság úgy tűnik, ragályos. A Kross kerékpár sokak számára motiváló, a szív mindenkiben dobog, ami a bicikliben lakozó finesszel karöltve új célokat teremt. Lehetsz gyermek, felnőtt, kezdő vagy lelkes bicajos, lakhatsz vidéken vagy a város dzsungelében, nincs más feladatod, mint nyeregbe pattanni. Ezzel kezdetét veheti a varázslat, mostantól bármit megvalósíthatsz!
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: