KITERJESZTETT VÁZGARANCIA REGISZTRÁLÁSA

Köszönjük, hogy KROSS kerékpárt választottál, gratulálunk új bringádhoz! 
A kerékpár vázára 2 év teljes körű garanciát vállalunk, az alábbi gyors online regisztrációval ingyenesen kiterjesztheted a garanciát az alábbiak szerint: 
- Alumínium és acél vázak esetében: élettartam garanciát vállalunk
- Karbon és összteleszkópos vázak esetében: 5 éves kiterjesztett garanciát vállalunk
A kiterjesztett garancia díjmentes, kizárólag az első tulajdonosra vonatkozik, és a regisztrációt a vásárlást követő 30 napon belül kell elvégezni. További információért kérjük olvasd el az alábbi részletes tájékoztatót, majd töltsd ki az űrlapot!
KROSS kiterjesztett garancia regisztrálása
KROSS kiterjesztett garancia regisztrálása

A KITERJESZTETT GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK FELTÉTELEI

A KROSS S.A. lehetőséget kínál a vázra vonatkozó garancia kiterjesztésére:
A 2019-es kollekció és annál újabb kerékárok esetén, a 2019. június 14-től vásárolt KROSS és Le Grand kerékpárok esetében az érvényesen elvégzett regisztráció után:
- Alumínium és acél vázak esetében: élettartam garancia lép életbe;
- Karbon és összteleszkópos vázak esetében: 5 éves kiterjesztett garancia lép életbe.
 
A 2017-es, 2018-as (vásárlási dátumtól függetlenül) és 2019-es kollekciójú KROSS és Le Grand kerékpárokra vonatkozóan, amelyeket 2019. június 14-e előtt vásároltak, az érvényesen elvégzett regisztráció után:
- Alumínium és acél keretekhez: 5 év kiterjesztett garancia lép életbe.
- Karbon vázra, valamint ENDURO és TRAIL sorozatú modellekre: alap kerékpárgarancia marad érvényben
 
A kiterjesztett garancia csak az első kerékpártulajdonosra vonatkozik, és a normál 2 éves jótállási időszak lejártát követő napon kezdődik. A kiterjesztett védelem a 2019. június 14. után vásárolt kerékpárokra vonatkozik.
 
1. A kiterjesztett védelem igénybevételéhez a vásárlástól számított 30 napon belül ki kell töltenie a google űrlapot, és meg kell adnia az összes szükséges adatot:
a. Személyes adatok (név, telefonszám, e-mail)
b. Vásárlás adatai (számla szám,a vásárlás időpontja, kereskedő neve)
c. Kerékpár váz száma
d. A kerékpár típusa
e. Kerékpár cikkszáma
f. Hozzájárulás személyes adatainak a KROSS S.A. által kereskedelmi célból történő feldolgozására.
 
2. A kerékpárt magánszemély vásárolta és szabadidős célra használja.
 
3. A kiterjesztett védelem idejére a karbantartást hivatalos Kross szervizhálózatban vagy hivatalos Kross márkakereskedésben kell elvégezni: az elsőt a vásárlás dátumától számított 30. és 60. nap között (a november-január időszakban vásárolt kerékpárok esetében legkésőbb március 31-ig lehet elvégezni az első szervizt). A következő kötelező szervizt a vásárlástól számított 11. és 16. hónap között kell elvégezni. Ezután háromévente kell kötelező szervizre vinni a kerékpárt. Az összes kötelező szervizt a garancia füzetben dokumentálni kell. 
 
4. A kiterjesztett garancia a vázra vonatkozik. A fényezésre és a váz burkolatra nem vonatkozik a kiterjesztett garancia.
 
5. Az esetleges reklamációhoz a garancia füzet és a vásárlást igazoló bizonylat szükséges.
 
6. Anyag vagy gyártási hiba esetén a Kross S.A. cserét vagy javítást vállal.
 
7. A panasz kivizsgálásához a komplett kerékpár átadása szükséges. A gyártó bizonyos esetekben beleegyezhet csak a váz elküldésébe a reklamáció mérlegeléséhez.
 
8. A reklamációs határozatot a kerékpár KROSS részére történő átadásától számított 14 naptári napon belül kell meghozni.
 
9. A vázcseréről szóló döntés esetén a reklamáció megvalósításának határideje 30 nap.
10. A kérdőív kitöltésével hozzájárul személyes adatainak KROSS S.A. általi kereskedelmi célú feldolgozásához. A kiterjesztett garancia a fenti hozzájárulás időtartamára vonatkozik, de legfeljebb addig, amíg a kerékpárt a fentiek alapján megilleti a kiterjesztett garancia. A fenti hozzájárulás visszavonása esetén a Kiterjesztett Garancia a hozzájárulás visszavonásának időpontjáig marad hatályban.

A KITERJESZTETT VÁZGARANCIA REGISZTRÁCIÓ

Kérjük regisztrálj az alábbi linken , töltsd ki a megfelelő adatokat!
Az űrlap elküldése után a kiterjesztett garancia automatikusan érvényessé válik, további teendő nincs.
Köszönjük, hogy a KROSS kerékpárokat választottad!

Kiterjesztett vázgarancia 

Töltsd ki az űrlapot! 

Regisztrálok
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: