Inzai Hybrid 1.0

A legtöbb európai nagyváros folyamatosan bővíti a kerékpáros infrastruktúrát, így manapság már kerékpárral is egyszerű és biztonságos a közlekedés. Erre válaszul a városi forgalomra terezett INZAI sorozat is tovább fejlődött, immár elektromos hajtásrendszerrel is elérhető, amely újabb távlatokat nyit meg a kerékpáros közlekedők előtt. A motor-segédhajtásnak köszönhetően az INZAI HYBRID 1.0 M városi forgalomban könnyen gyorsítható, egyúttal az emelkedők sem jelentenek különösebb gondot. A hátsó kerékagyba került az integrált Bafang elektromotor nyomatékszenzort és csendes működést kínál. Aki a márkát nem ismerné, pusztán termelésvolumen alapján a Bafang az eBIKE piacon világelső. A motorteljesítmény szabvány szerinti 250W, a vázon elhelyezett akkupakk pedig bőséges 522Wh kapacitást biztosít. A töltöttségszint és egyéb menetinformáció a BAFANG HMI DP kijelzőn követhető.
Elérhető méretek:
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: