JUNIOR 

Kerékpárok 

GYEREK  

Kerékpárok 

JUNIOR ÉS GYEREK KERÉKPÁROK - A SZABADSÁG ÖRÖME

Egykor mindannyian gyerek voltunk, a szeretett biciklin távoli helyeket fedeztünk fel. Volt, hogy a lábak már félúton feladták, de a kaland a mai napig élénken él emlékezetünkben. A KROSS KIDS és JUNIOR sorozatban szereplő bicajokkal a felfedező lélek tovább örökíthető, a gyermek kiszabadulhat az ingerszegény környezet vagy éppen a videójátékok rabságából. Megtapasztalhatja a kétkeréken száguldás örömét. Egy minőségi bicikli remek eszköz az aktivitásra való ösztönzésére, egyúttal megkönnyíti az iskolába járást vagy a baráti találkozásra való eljutást. És még nem is említettük a hétvégi családi kirándulásban rejlő közös örömöket, amelyre évek múlva is mindenki emlékezni fog!
A KROSS számára a gyerekkerékpár ugyanolyan fontos, mint a felnőtt kínálat, a „kisbiciklik” technikai színvonala csavarról csavarra megegyezhet az elhivatott kerékpárosnak tervezett modellel. Valójában két külön sorozatról van szó: egy a tíz év alatti korosztálynak (KIDS), egy pedig a kiskamaszoknak (JR).
junior
Kross level jr
KROSS Level Jr kerékpár
A KIDS sorozatban szereplő kerékpárok elsősorban a biztonságra és az egyszerű kezelhetőségre helyezi a hangsúlyt. A KIDS 16” vagy 20” kerékméretet alkalmaz, jellemzően hároméves kortól akár 10 éves korig megfelelő, természetesen minden kerékpár a gyerek testméretéhez és igényeihez igazítható. A márkás alkatrészek problémamentes működést, hosszú élettartamot biztosítanak, ezáltal a Kross által gyártott bicikli kinövés miatti későbbi értékesítése is opció.
A JUNIOR (JR) sorozatban már valódi MTB kerékpárok kapnak helyet, a kínálat egy része már-már közel profi színvonalat képvisel. Mivelhogy a gyermek folyamatos növésben van, a kerékpárok váz-, és ami még fontosabb, kerékmérete is lépcsőzetesen halad felfele. A JR sorozat klasszikus 24” kerékmérettel indul, majd jön a Level JR típusnál alkalmazott 26” és 27,5”. Az utóbbiakat a Kross kifejezetten a tinik igényeire szabja: a hatékonyan hajtható és biztosan irányítható nagy kerék apró vázmérettel és egyszerűen átléphető vázkialakítással érkezik.
Azzal minden szülő tisztában van, hogy a gyermekbicajokat a testméret-változás miatt időről időre le kell cserélni. Mégis érdemes olyat venni, ami pontosan illeszkedik a jelenlegi termethez, nem nagyobbat, hiszen a megfelelő méretet örömmel tudják használni. Ajánlott továbbá olyan bringát beszerezni, amit kifejezetten gyerekek számára optimalizált. Gondolunk itt a fékekre, a hajtásra, a váltóra, de akár a vázgeometriára vagy a bicaj tömegére. Ez utóbbi különbözteti meg a Kross gyermekkerékpárokat sok már márka kínálatától: a lengyel márka teljes rendszerben gondolkozik, a legkisebbektől a serdülőkig minden gyermek számára kínál kerékpárt, ráadásul úgy, hogy mindig a meghatározott korosztály számára fejlesztik az adott modellt. Ezen felül a Kross minden gyermeknek szánt bicajt extra strapabíró kialakítással lát el, kezdve az alkatrészek kiválasztásától, a vázkonstrukción keresztül annak ellenálló porfestett fényezéséig. A tervezők tisztában vannak azzal, hogy a fiatalok nem úgy használják a bicajt, mint a felnőttek, a száguldozás és játék hevében hajlamosak azt kevésbé gondosan kezelni.
A Kross gyermekkerékpárok egyéb tulajdonságai a külön JR és KIDS oldalakon olvashatók.

JUNIOR 

Kerékpárok 

ÉRDEKEL

GYEREK  

Kerékpárok 

ÉRDEKEL
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: