HEXAGON BOOST MODELLEK

A KROSS kínálatában terephasználatra tervezett elektromos mountain bike négyféle kerékpározási stílus számára készül. A HEXAGON BOOST sorozat túrázásra alkalmas, felhasználóbarát vázgeometriát kínál, így azok számára ideális, akik nem feltétlen a teljesítmény vagy a terep diktálta kihívások miatt pattannak nyeregbe. A HEXAGON BOOST elsődlegesen rekreációs célra, túrázásra, kirándulásra született, ennek megfelelő vázgeometriával és menetkarakterrel lett felvértezve. Az elektromotor ennél a modellnél a hosszabb távok teljesítését, az emelkedőkre való kellemesebb feljutást segíti. Ez sokak számára kész megváltás: nem kell többé szenvedni az emelkedőkön, könnyedén lehet tartani a tempót az edzettebb biciklisekkel. Valójában a terepkerékpározás a legtöbb bicajosnak csak akkor jelent valódi élvezet, ha a fizikummal kapcsolatos nehézségeket csökkentjük, és döntően az ereszkedések páratlan élményeire és a környezet szépségéire lehet koncentrálni.

Modellek

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: