KROSS HEXAGON SOROZAT

Maximális Kényelem Maximális Élmény

Fedezd fel a KROSS HEXAGON modelleket!

A hobbi MTB kerékpár az általános hegyi kerékpár, vagyis egyik MTB szakág irányában sem specializált, rendszerint csak az első kerék kap felfüggesztést. Ma már az MTB bicajok jellemzően 29”, illetve a valamelyest kisebb 27,5” kerékméretet kínálnak. A Kross egy lépéssel tovább ment, és mindhárom kerékméret kínálja, így bármilyen termetű kerékpáros megtalálja a számára ideális menetkaraktert. A kisebb kerékméret a kisebb vázmérettel és a belépő árszinttel jár együtt. Valójában a terepbicajozást nem versenyszinten „művelőnek” pontosan erre a típusra van szüksége, hogy hétvégenként, munka után hajtson egy jót a helyi ösvényeken. Sokan azért szeretik, mert masszívabbak, ellenállóbbak, mint a versenyzésre tervezett társaik, így többféle célra használhatók. A hobbi MTB valóban a legtöbb kerékpározási helyzetben megállják a helyét, de a terepre tervezett gumik nem lesznek tökéletesek, ha nagyrész aszfalton gurulnak rajtuk.
Az érem másik oldalát nézve pedig le kell szögezni, hogy a csúcs élmény magas szintű vázat és felszereltséget, és nem utolsósorban összkerék-felfüggesztést igényel. A speciális feladatokra kifejlesztett célgépekkel mindig nagyobb teljesítményt lehet elérni az adott területen, mint egy általános „montival”. A hobbi MTB gépek leginkább a rekreációs jellegű, hétvégi túrázáshoz ideálisak. A Kross márkánál a kategória megtestesítője egyértelműen a Hexagon sorozat, az ebben szereplő modellek megbízható Shimano váltó- és fékrendszert, minőségi első kerékfelfüggesztést kínálnak. A Hexagon a bringák megfizethető árszinten kaphatók, így minden számára biztosított a hamisítatlan MTB kerékpárélmény!
kross hexagon

Videón a legnépszerűbb Hexagon 5.0!

KROSS Hexagon 5.0 bemutató videónk:
Rólunk mondták:

Modellek

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: