Esker 2.0

449 990 Ft
A gravel kerékpár új távlatok nyit. Bármerre és bármilyen célra használható, tökéletes típus a hosszú távok teljesítéséhez, túrázáshoz, kalandozáshoz, mind terepen, mind aszfalton, csomaggal vagy anélkül. Az Esker 2.0 a belépőszintet jelenti a gravel kerékpárok világába, mindemellett magas színvonalat és megbízhatóságot nyújt. A váz hőkezelt, Aluminum Lite ötvözetből készül, amely ellenállóbb, mint a karbonszövet, azaz nyugodt szívvel indulhatsz el akár távoli túrákra is. A korszerű tervezés egyik eleme a vázon belüli kábelezés, amely nemcsak esztétikus, hanem a bowdenek sem szennyeződnek, sérülnek. A vázgeometria inkább a kényelmet és a stabilitást szolgája, mint a sebesség maximalizálását, persze a gravel bikepacking túrázásnak pont ez a lényege. És ennek jegyében a váz és a villa számos konzollehetőséget kínál, táska vagy tárolóeszköz számára egyaránt.
Elérhető méretek:
L (21") 28" M (20") 28" S (19") 28" XL (22") 28"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: