ESKER GRAVEL KERÉKPÁROK

Fedezd fel a világot GRAVEL bringáddal!

A Kross gravel kerékpár az amerikai felfedező ösztönt, és vele együtt a szabadság érzését honosítja meg a régi kontinensen. Tökéletes kerékpártípus a hosszú távok teljesítéséhez, csomaggal vagy anélkül. Ötvözi a pillekönnyű, de törékeny országúti kerékpárok hatékonyságát a cross/trekking típus által biztosított funkcionalitással és kényelemmel. A nagy távok teljesítéséhez tervezett, kissé módosított országúti kormányt fogva a gravel kerékpár elsősorban murvás utakra nyújt ideális választást. Mindazonáltal - köszönhetően az opcionális áramvonalas testtartásnak - aszfaltos szakaszokon sem lomha, alig lassabb, mint a keskeny gumiköpenyt kínáló országúti típus.
kross esker gravel
kross esker gravel
A vázanyag tekintetében a Kross többféle lehetőséget kínál: karbon, alumínium és hagyományos acélötvözet egyaránt szerepel az egyre népesebb Esker gravel sorozatban. A gravel váz másik fő jellemzője, hogy ballonos gumiabroncsokat fogad, a gumiszélesség a terepviszonyok szerint választható, és még a mély sár sem jelent leküzdhetetlen akadályt.
A megnövelt tengelytáv és az ehhez igazított vázgeometria stabilabb, kiszámíthatóbb irányítást tesz lehetővé, így a gravel kerékpárok az épített utakat elhagyva is könnyen kezelhetők.
kross gravel esker
kross gravel esker
Érdemes megemlíteni, hogy az Esker szériát a lengyel márka profi kerékpártúrázó bevonásával fejlesztette, ennek megfelelően a bicajok a csomagos túrázás különböző igényeit is kielégítik: legyen az a ma népszerű "bikepacking" vagy klasszikus csomagtartóra szerelt táskás pakolás.A felszereltség tekintetében a Kross Esker sorozat megbízható tárcsafékrendszerrel és széles áttételtartományú váltórendszerrel készül, az integrált váltókar a szegmens igényei szerint tervezett kormányra szerelt. A Kross gravel sorozat többféle „ízvilágban” kapható: a murvás utakon való edzéshez és versenyzéshez karbonkompozit és alumínium vázat kínál a gyártó, míg a csomagos túrázók számára extraerős Cro-Mo acélötvözet áll rendelkezésre. Mindegyik váztípus fogad kiegészítőket, az alumínium- és az acélvázon különösképp sok helyezhető el, a kulacsokon és a sárvédőn kívül különféle csomagrögzítés-lehetőséget is kínál.
kross esker
kross esker gravel
kross gravel esker

KROSS ESKER kerékpárok

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: