KROSS Városi 

E-Bike Kerékpárok 

LeGrand eLille 

E-Bike Kerékpárok 

eVárosi Kerékpárok

A Kross eBIKE City sorozat kifejezetten városi közlekedésre tervezett elektromos kerékpárokat gyűjt egybe. Ez a típus a mindennapos közlekedés igényeit elégíti ki, munkába járáshoz, bevásárláshoz valamint egyéb ügyintézéshez ideális. Gyors és kényelmes, nyergében a közlekedési dugók kikerülhetők, a motorhajtásnak köszönhetően alig izzad meg a bicajos. A számos kiegészítő felszerelésnek köszönhetően a csomagszállítás is megoldott, tehát a nagyobb bevásárlás is könnyedén hazavihető. És nem utolsósorban az eBIKE City egy környezetbarát közlekedési eszköz, üzemeltetése töredéke az elektromos autónak, de még a tömegközlekedésnél is olcsóbb.
elilli
Az eBIKE City sorozatnak a dizájn terén sincs szégyenkezni valója. Egy részük kifejezetten hölgyek számára készül, a mélyen ejtett, megerősített váz kényelmesen használható. A eLILLE modellek ezt a koncepciót stílusos vázformával és trendi dizájnnal egészítik ki.
Érdemes lenne kitérni az elektromotoros segédhajtás nyújtotta plusz előnyökre. Mindenekelőtt a elektromos hajtásrendszer a kerékpárossal szinkronban működik, a pedálmunkát figyelve adagolja a motorrásegítést. Az asszisztencia foka a kerékpáros által szükség szerint manuálisan szabályozható. Amint a kerékpár eléri a 25km/óra sebességet, a motorhajtás leszabályoz, noha a kerékpár emberi erővel tovább gyorsítható. A fedélzeti számítógép az összes fontos információt megjeleníti, mutatja az akkumulátortöltöttség szintet, valamint a rásegítéssel megtehető kilométerek számát. Az akkumulátor az otthoni elektromos hálózatról pár órán belül feltölthető.
inai hybrid
A Kross eBIKE City kategóriában található modellek egytől egyig kényelmes testhelyzet biztosítanak, irányításuk egyszerű és intuitív. Szilárd burkolatú közutakra valók, de a ballonos guminak köszönhetően a töredezett útfelület sem jelent akadályt. Főleg az eLILLE esetében, hiszen itt első kerékfelfüggesztés csillapítja az útegyenetlenségeket, elősegítve a biztos irányítást. Fontos még megemlíteni, hogy az eLILLE típus számos kiegészítő alkatrésszel rendelkezik: az alapfelszereltség részét képezi a sárvédő, a csomagtartó, a kitámasztó és a láncborítás, a prémium modellek ezen felül korszerű LED világításrendszert is kínálnak. Az INZAI HYBRID ezek fogadására előkészített, az igények szerint bármelyik fenti kiegészítő felszerelhető. 
inzai hybrid

Modellek

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: