EVADO HYBRID MODELLEK

Az elektromos rásegítéssel ellátott kerékpárok népszerűsége óriásit nőtt az elmúlt években, mára egyértelműen a legkeresettebb kerékpártípus az egész világon. Az előnyök elvitathatatlanok: az átlagtempóhoz nem igényel nagy erőfeszítést, megkönnyíti az emelkedők feljutást, túrázás során növeli a teljesíthető távot, használatukkal nem kell dugókban araszolni vagy tömegközlekedésen nyomorogni. Nem utolsósorban rendkívül gazdaságos, környezetbarát közlekedési eszköz.
A kerékpáros kirándulás és egyéb rekreációs tevékenységek számára az eBIKE ideális választás. Egy Kross eBIKE bicajon jól ki lehet aknázni a segédhajtás nyújtotta többlet távolságot, valamint lehetővé teszi, hogy különböző erőnléttel rendelkező bicajosok folyamatosan egy tempóban haladhassanak. Az egyik alacsonyabb rásegítés-fokozatot állít be, míg a másik magasabbat, azaz nincs többé egymásra várakozás, frusztráltság!
A KROSS ebben a kategóriában több sorozatot kínál a TRANS HYBRID elsősorban hosszútávú túrázásra készül, míg a jelen kategóriába sorolt EVADO HYBRID modelleket sokrétű felhasználásra tervezték. A cross kerékpárkategória egyébként az egyik legnépszerűbb a mai piaci kínálatban, sportos túrakerékpárokról van szó, amely majdnem tetszőleges útfelületen és célra jól használható. Ideális azok számára, akik kedvtelésből kerékpároznak, kirándulnak, néha letérnének a betonról a földutakra, egy kis csatangolásra a dimbes-dombos vidéki tájakon. 
Ezeket a gépeket rendszerint 35-47 mm-es külsőkkel szerelik fel, sárvédő, csomagtartó, kitámasztó és világítás általában nem szériatartozék, hiszen ezek sportgépek és nem „igáslovak”. A kerékpáron elfoglalt testhelyzet közepesen sportos. A cross kerékpárokkal a városban is élmény közlekedni, köszönhetően a nagy keréknek, a közepesen ballonos külső gumiknak és bennük lévő alacsonyabb légnyomásnak. Nem ráznak annyira, mint a kisebb kerékkel rendelkező vagy a kifejezetten országútra szánt társaik. Ez a típus számos kiegészítő felszerelést fogad, a megfelelőket felszerelve az adott célra/feladatra specializálható. Gondolunk itt a csomagtartó felszerelésére, amely a túrázást vagy a bevásárlást segíti elő.
Az EVADO HYBRID modellek mindezt korszerű elektromos segédhajtással „spékelik meg”, a magasabb szintű modellek esetében Shimano Steps középmotor rendszerrel. Emellett számos modell érkezik Bafang hajtással, ami ugyancsak megbízható szisztéma, már bőven bizonyította létjogosultságát. A legtöbb rendszer nyomatékszenzoros középmotort alkalmaz, de van, ahol ez nem praktikus megoldás, ott a kerékpárt a Kross hátsó agymotorral látja el. A mai akkumulátorok 500-700Wh kapacitással rendelkeznek, segítségükkel akár 150km hatótávolt is el lehet érni.
Az elektromos segédhajtást alkalmazó kerékpár többféle üzemmódot kínál, ezen belül a motorrásegítés mértéke tág határok közt szabályozható. Amint a kerékpár eléri a 25km/óra sebességet, a motorhajtás csökken. Természetesen a kerékpár emberi erővel gyorsabban is hajtható. A fedélzeti számítógép az összes fontos információt megjeleníti, ennek funkciói valamint a motorrásegítés mértéke a kezelőszervek mellett a kormányon elhelyezett vezérlőgombokkal beállítható. A kijelző mutatja az akkumulátortöltöttségi szintjét valamint a rásegítéssel megtehető kilométerek számát, így csökkentve a lemerülés esélyét menetközben. Amennyiben elfogy a töltés, az eBIKE hagyományos pedálhajtással továbbra is üzemeltethető. Az akkumulátor az otthoni elektromos hálózatról pár órán belül feltölthető, lemerülés esetén pedig egy kis pihenő alatt több tucat kilométer megtételére elegendő energia „tankolható”.
A többrétű felhasználást elősegítő EVADO HYBRID sorozat a mindennapi használatban leginkább ésszerű eBIKE típus. A kirándulástól a munkába járásig lényegében bármilyen célra befogható, a megfelelő kiegészítőkkel pedig az adott felhasználásra „tuningolható”. A Kross széles eBIKE kínálatában a legkedveltebb típus.

Modellek

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: