Evado 1.0 Női

169 990 Ft
Az Evado sorozat minden modellje kétféle vázformával érhető el: a hagyományos felsőcső mellett ejtett, könnyű átlépést biztosító vázkialakítás is rendelkezésre áll. Ez utóbbi megkönnyíti a fel- és leszállást, és nemcsak hölgyek számára ajánlható, hanem időseknek, vagy bárkinek, aki gyerekülést szerel a kerékpárra. A sorozatban szereplő bringák ugyanúgy alkalmasak kirándulásra, munkába járásra, bevásárlásra és általános közlekedésre. Azok számára való, akik a funkcionalitást és a kényelmet helyezik előtérbe. A komfortos testtartás és az agilis menetkarakter jó kombináció egy általános használatra szánt kerékpár esetében. És ami a legjobb, az Evado 1.0D nyergében az aszfaltutakról is nyugodtan letérhetsz.
Elérhető méretek:
DL (19") 28" DM (17") 28" DS (15") 28"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: