KROSS EVADO MODELLEK - A TÚRÁK SZERELMESEINEK

A cross kerékpárkategória az egyik legnépszerűbb a mai piaci kínálatban, 28” méretű (622) kerékkel ellátott sportos túrakerékpárokról van szó, amely majd’ minden terepen használható. Ezt általában olyanok használják, akik nem szeretnék országúti kerékpáron, fokozottan előre görnyedve „rázatni” magukat a hazai kátyús utakon, és néha letérnének a betonról a földutakra, egy kis csatangolásra a dimbes-dombos vidéki tájakon. Tennék ezt úgy, hogy a kerékpározásnak maradjon némi sportértéke is, tehát a sebesség is fontos szempont. Ezeket a gépeket 32-47 mm-es külsőkkel szerelik fel, sárvédő, csomagtartó, kitámasztó és világítás általában nem szériatartozék, hiszen sportgépek és nem „igáslovak”. A kerékpáron elfoglalt testhelyzet közepesen sportos. 
A cross kerékpárokkal a városban is élmény közlekedni, köszönhetően a nagy keréknek, a közepesen ballonos külső gumiknak és bennük lévő alacsonyabb légnyomásnak. Nem ráznak annyira, mint a kisebb kerékkel rendelkező vagy a kifejezetten országútra szánt társaik, és a felszereltség hiánya miatt a kerékpár tömege sem riasztó, nem akadályozza a tempós haladást. A cross típus számos kiegészítő felszerelést fogad, a megfelelőket felszerelve az adott célra/feladatra specializálható. Gondolunk itt a csomagtartó felszerelésére, amely a túrázást vagy a bevásárlást segíti elő. Egy szó mint száz, ez az ideális „mindenes kerékpár”, amit a Kross kínálatában az Evado sorozat testesít meg.

KÉNYELMESEBB BRINGA A STÍLUSOD?  

NÉZD MEG TRANS TREKKING KERÉKPÁRJAINKAT! 

Modellek

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: