eTREKKING  

Kerékpárok 

eCROSS TREKKING 

Kerékpárok 

eTÚRA - A FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEK

Az elektromos rásegítéssel ellátott kerékpárok népszerűsége óriásit nőtt az elmúlt években, mára egyértelműen a legkeresettebb kerékpártípus az egész világon. Az előnyök elvitathatatlanok: az átlagtempóhoz nem igényel nagy erőfeszítést, megkönnyíti az emelkedők feljutást, túrázás során növeli a teljesíthető távot, használatukkal nem kell dugókban araszolni vagy tömegközlekedésen nyomorogni. Nem utolsósorban rendkívül gazdaságos, környezetbarát közlekedési eszköz.
A kerékpáros kirándulás és egyéb rekreációs tevékenységek számára az eBIKE ideális választás. Egy Kross eBIKE bicajon jól ki lehet aknázni a segédhajtás nyújtotta többlet távolságot, valamint lehetővé teszi, hogy különböző erőnléttel rendelkező bicajosok folyamatosan egy tempóban haladhassanak. Az egyik alacsonyabb rásegítés-fokozatot állít be, míg a másik magasabbat, azaz nincs többé egymásra várakozás, frusztráltság!
A KROSS ebben a kategóriában több sorozatot kínál a TRANS HYBRID elsősorban hosszútávú túrázásra készül, míg az EVADO HYBRID modellek a cross kerékpárkategóriába tartoznak, mely egyébként az egyik legnépszerűbb a mai piaci kínálatban. Sportos túrakerékpárokról van szó, amely majdnem tetszőleges útfelületen és célra jól használható. Ideális azok számára, akik kedvtelésből kerékpároznak, kirándulnak, néha letérnének a betonról a földutakra, egy kis csatangolásra a dimbes-dombos vidéki tájakon. 
kross evado hybrid
A túrázásra készült elektromos kerékpár rekreációs célra tálcán kínálja magát: a Kross Trans Hybrid bicajjal tökéletesen ki lehet aknázni a segédhajtás nyújtotta többlet távolságot, valamint lehetővé teszi, hogy különböző erőnléttel rendelkező bicajosok egy tempóban haladhassanak. Például az egyik alacsonyabb rásegítés-fokozatot állít be, míg a másik magasabbat, azaz nincs többé egymásra várakozás, frusztráltság!
A Trans Hybrid sorozat elsősorban hosszútávú túrázásra készül, csomaggal bátran megpakolható, ráadásul felmálházva is ugyanolyan jól irányítható a bringa, mint „csupaszon”. A TRANS HYBRID gazdag felszereltséggel érkezik, a sárvédő, láncborítás, a csomagtartó, a kitámasztó, a láncborítás és a világítás egytől egyig szériatartozék, ezeket később nem kell megvásárolni.
kross trans hybrid

Modellek

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: