Hexagon Boost 5.0

1 159 990 Ft
A HEXAGON BOOST 5.0 modell áll a KROSS eMTB a paletta csúcsán, hátul merev, elől viszont teleszkópvillával felszerelt. Többé-kevésbé hasonló élményt kínál, mint a hagyományos (motor nélküli) HEXAGON MTB, a természet felfedezését, természetesen fejlett elektromos hajtásrásegítéssel „felturbózva”, ami ebben az esetben középmotoros, szénkefe nélküli Bafang elektromos típus. Az itt alkalmazott G300 motor kifinomult nyomatékszenzor, magas indítási nyomaték (80Nm), csendes működés, valamint kettős tengelykapcsoló jellemezi. Azonos árszinten a Bafang akkumulátorok a többi gyártónál nagyobb kapacitással bírnak, ennél a rendszernél rendkívül nagy, 882Wh teljesítményű akkupakk áll rendelkezésre. Ennek köszönhetően a bicaj 155 km hatótávra képes. A töltöttségszint és egyéb menetinformáció a kijelzőn követhető, minden funkció a markolat mellől vezérelt.
Elérhető méretek:
L (20") 29" M (18") 29" S (16") 29" XL (21") 29"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: