Hexagon Boost 2.0

749 990 Ft
A HEXAGON BOOST 2.0 túrázásra alkalmas, felhasználóbarát eMTB kerékpár, kissé leegyszerűsítve a hagyományos hobbi mountain bike elektromos hajtással kiegészítve. Azok számára megfontolandó, akik nem a teljesítmény vagy a terep diktálta kihívások miatt pattannak nyeregbe, hanem rekreációs célra, kiránduláshoz vagy túrázáshoz. Az elektromotor hajtás elősegíti a hosszabb távok teljesítését, illetve az emelkedőkre való kellemesebb feljutást. Ez utóbbi sokak számára kész megváltás, hiszen segítségével nem kell többé az emelkedőkön szenvedni, egyúttal a jobb állóképességgel rendelkező biciklisekkel is simán tartható a tempó. Nézzünk szembe a ténnyel, hogy a terepkerékpározás nyújtotta élmény a legtöbb bicajosnak csak akkor jelent valódi élvezet, ha a fizikummal kapcsolatos nehézségeket csökkentjük.
Elérhető méretek:
L (19") 29" M (18") 29" S (16") 29" XL (21") 29"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: