eMTB XC FS 

eMTB XC 

eMTB HOBBI 

eMTB NŐI 

eMTB - HATÁRTALAN ÉLMÉNY

Mára az eMTB a legdinamikusabban fejlődő kerékpárkategória. A természetes környezetet preferáló kerékpáros számára hosszabb távok megtételét teszi lehetővé, valamint a sport esszenciáját jelentő lejtmenetekből többet iktasson be az adott idő alatt. És itt nemcsak az időről van szó: valójában az erőnlét hiánya akadályozza meg a legtöbb „montist” abban, hogy többször hódolhasson a lejtmenet élvezetének. A Kross az eMTB szegmenst idén négy alkategóriára bontja, a profi kerékfelfüggesztést és teljesítménycentrikus „örömbringázást” a SOIL BOOST és a LEVEL BOOST sorozat kínálja, hobbi használatra pedig a HEXAGON BOOST és annak női változata, a LEA BOOST sorozat áll rendelkezésre.
Az egyre népszerűbb eMTB trail stílus kevésbé a teljesítményről, mint a kerékpározás során átélt élményről szól, amit a motorrásegítés csak fokoz. A természetes terep az XC pályáknál nagyobb kihívást jelent, ezáltal előtérbe kerül a kerékpárirányítás és a technikai feltételek. Az EBIKE MTB FS sorolt kerékpárok erre adnak hatásos választ: vázgeometriájuk, felfüggesztés-rendszerük a sziklákkal és gyökerekkel szabdalt ösvényeken, a meredek lejtőkön is biztonságos menetkaraktert, tempós ereszkedést tesz lehetővé. A trail kategóriát KROSS kínálatban a SOIL BOOST sorozat testesíti meg. Az ide tartozó modellek a használókkal megszerettetik a szabad MTB stílust, lehetővé teszik a kalandélményeket. Az elektromos hajtásrásegítéssel karöltve többé nem szenvedés a hegyre feljutás, az ereszkedés során pedig menten felvillan a Soil „énje”!
A Kross kínálatában ezen felül szerepel LEVEL BOOST, HEXAGON BOOST és LEA BOOST eMTB is, amelyek hátsó felfüggesztés nélküliek. A LEVEL BOOST teljesítménycentrikus használatra született, ennek megfelelő testhelyzettel és menetkarakterrel, míg az utóbbiak túrázásra alkalmas felhasználóbarát vázgeometriát kínálnak. A LEA BOOST kifejezetten a hölgyfelhasználók igényeit követi, alacsony vázkialakítással, valamint speciális vázgeometriával.
A SOIL és LEVEL BOOST, továbbá a felsőbb kategóriás HEXAGON és LEA BOOST modellek elaborált technikai megoldásokat vonultatnak fel. Ilyen a fokozott stabilitást biztosító BOOST átütőtengelyes kerékrögzítés, a kúpos „tapered” fejcső és a rejtett, vázon belüli kábelezés. Nem utolsósorban, a megbízható alkatrészeknek köszönhetően a hosszútávú tereptúrázás lehetősége is biztosított.
kross lea boost
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: