KROSS ESKER HYBRID 2.0

Mire jó egy elektromos hajtást kínáló gravel kerékpár? Mint minden más eBIKE, ez is segíti a haladást, kevesebb energiabefektetéssel lehet adott sebességgel haladni. Túrázás során nem kell szenvedni az emelkedőkön, könnyedén lehet tartani a tempót az edzettebb biciklisekkel. Ugyanezt mondhatjuk el a mindennapi közlekedéssel kapcsolatban, kiegészítve azzal, hogy megérkezve nem kell ruhát cserélni, lezuhanyozni.
A Kross kínálatában az eBIKE típusú kerékpárok számos kategóriába sorolhatók. Az ESKER HYBRID a még szárnyait bontogató az eGravel szegmens úttörője. Fejlődése borítékolható, hiszen a kerékpáros túrázás, kirándulás egy eGravel bicaj nyergében szerfölött „jó móka”. Ki lehet aknázni a segédhajtás nyújtotta többlet távolságot, valamint lehetővé teszi, hogy különböző erőnléttel rendelkező bicajosok folyamatosan egy tempóban haladhassanak. Az egyik alacsonyabb rásegítés-fokozatot állít be, míg a másik magasabbat, azaz nincs többé egymásra várakozás!
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: