eFORRADALOM LENGYELORSZÁGBAN TERVEZVE

KUTATÁS-FEJLESZTÉS

A KROSS, mint kerékpárgyártó, felelősséggel tartozik Földünk iránt, célja a környezet jóbbá tétele. Több, mint 10 éve létesített kutatás-fejlesztő részlegükben a legtehetségesebb mérnökök, formatervezők és hivatásos kerékpárosok dolgoznak. Azon kevés európai kerékpárgyártók között van, amely házon belül képes karbonkompozit vázakat és alkatrészeket előállítani.
hexagon boost 3.0
evado hybrid
A KROSS már a jövőt tervezi, az eljövendő generáció által használt kerékpárok fejlesztésén fáradozik. Az emberek mindennapos közlekedése átalakulóban van, a szükségletek és a feltételek folyamatos változásban vannak, az elvárásoknak előre láthatóan az elektromos hajtásrásegítést biztosító járművek felelnek meg a legjobban. Az általuk e-forradalomnak nevezett trend a közlekedés természetes fejlődése, felhasználja a már jól bevált emberi erőforrást, kiegészítve azt a modern, környezetbarát elektromos hajtással. Véleményük szerint a kettő ötvözete jelenti a közlekedés jövőjét. Környezettudatos, valamint jótékony hatással van az egészségre. Ennek megfelelően a KROSS egy teljesen új termékszegmens kifejlesztésébe fogott, minden évben a legmagasabb szintű technikát alkalmazó elektromos segédhajtással rendelkező kerékpárok jelennek meg kínálatukban.
kross trans hybrid prestige
soil boost ugrat
A KROSS számára mindig is a biztonság, a komfort és a praktikus használat jelentette a fő irányvonalat, ennek megfelelően a legújabb e-kerékpárjaik tüzetes laboratóriumi és valós körülmények közt végett vizsgálatoknak lettek alávetve.

KROSS eMTB modellek 

Érdekelnek az e-bike bringák?  

Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: