E-Cargo Business

2 299 990 Ft
Az eCargo kerékpár nemrég robbant be a köztudatba, és máris az egyik legdinamikusabban fejlődő eBike típus. Nevezhetjük akár elektromos teherszállító bringának, amely egyaránt megpakolható csomaggal, áruval, illetve gyerekszállításra is alkalmas, valamint felmálházva is biztonságosan irányítható. A fentiek tükrében az eCargo nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégeknek is kecsegtető opció: szerencsére már itthon is egyre nyitottabbak a vállalkozások az elektromos teherszállító kerékpárok iránt. Itt jön a képbe a CARGO 0.5 BUSINESS U, amely kifejezetten áruszállításra készül, de jó választás ipartelepen belül történő árumozgatásra, szerszámok és alkatrészek szállítására is. Városon belül az áruszállítás jellemzően gyorsabb és költséghatékonyabb egy ilyen eCargo-val.
Elérhető méretek:
U (19")
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: