Earth TE

2 099 990 Ft
Az EARTH TE csúcsmodell kifejezetten a mai XCO versenypályákra készül. Nyergében akár nemzetközi versenyt is lehet nyerni, amire fényes bizonyíték Jolanda Neff világbajnoki címe. A KROSS Racing Team versenyzője a legtöbb XCO pályán szívesebben hajtja az összteleszkópos EARTH-t, mint a LEVEL-t. Ennek oka, hogy a mai XCO versenypályák sokkal nehezebb feladat elé állítják a kerékpárost, mint korábban, már nemcsak a fizikum, hanem a technikai tudás is jelentős szerepet játszik. Nem ritkák a sziklákról történő leugratások, és a gyökerekkel szabdalt szakaszok. Egyébként az EARTH sorozat másik „bevetési területe” a maratonversenyzés, ahol az összkerék-felfüggesztés elsősorban a kényelmet szolgálja, a versenyző frissebb marad, így több erőt tud a hajtásra fordítani.
Elérhető méretek:
L (19") 29" M (17") 29" S (16") 29"
Színek:
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: