Tát-Ebed Bike Tour Családi Bringatúra

2023. július 1.

Nyerj KROSS ajándékokat a tombolán!

Bringázz a családdal a Duna-mentén július 1-jén! - TÁT – EBED BIKE TOUR 2023
Ha keresed az alkalmat, hogy együtt kerékpározhasson a család, illetve a barátokkal akkor a július 1-jén megrendezésre kerülő Tát-Ebed Bike Tour-nál jobb alkalmat nem találsz! Kényelmes tempó, profi szervezés, nagyszerű hangulat. Már most írd be a naptáradba az eseményt!
Az eseményt a KROSS támogatja, értékes tombola nyereményekkel készülünk!
Első alkalommal, de óriási lelkesedéssel rendezi  meg a táti FOX SPORT TEAM Kerékpáros és Szabadidős Sport Egyesület az első Tát-Ebed Bike Tour-t. A Fox Sport Team-nek nagy tapasztalata van kerékpáros családi rendezvények szervezésében, ezért most is biztosra mentek, és olyan programot állítottak össze, mely kiváló kerékpáros élményt ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 
A teljes táv 46km, minimális szintemelkedéssel, így családok, baráti társaságok számára is könnyen teljesíthető. Az útvonal a Duna mentén halad, sőt, a Dunád is áthalad Esztergomnál, így a legnépszerűbb látnivalók természetesen most sem maradnak ki. 
Új térségi Kerékpáros Túra Maraton! 
 
Az eseményen nem csak túrázni hívnak minden kedves érdeklődőt, hanem egy egész napos családi programot is biztosítanak. Ezt a napot a biztonságos kerékpározás jegyében tartják meg. Rendezvényen találkozhatsz velük is, mint a térség teremkerékpáros sport, Spinning® program képviselőivel (Spinning®), illetve kerékpáros és futó sport szakágukkal. 
 
Rendezvényen a gyerekeket ügyességi akadálypályával várják, mely teljesítők között értékes ajándékokat sorsolnak ki! 
Közlekedés biztonsági kiállító a rendezvényen a Magyar Rendőrség, standjukon kerékpáros közlekedéssel kapcsolatban tájékozódhatsz, ahol egy sikeres KRESZ teszt kitöltése után értékes ajándékot kaphatsz. 
Ugye te is rendszeresen szervizeled? - Gyors szerviz az eseményen
A rendezvényen külön sátorban találkozhatsz bringás szervizes szakemberekkel, akik elkalauzolnak téged a kerékpáros szerviz és karbantartás világában! Lehetőséged van tapasztalatot cserélni vagy tanácsot kérni. 
Szintén itt a szerviz sátornál van lehetőséged a túra előtt díjmentesen átnézetni bicódat. A rendezvény ideje és a túra ideje alatt ingyenes szervizzel (defekt javítás, légnyomás mérés és pumpálás) biztosítjuk tekerésedet. 
Trial bemutató mindig menő
A délelőtti programok között lehetőséged van végig nézni a Fair Play Egyesület Trial Team bemutatóját, ami magában is látványos, a kerékpározást mint sportot másik szemszögből mutatja be.
 
 
Gyerekprogramok
A rendezvényen felállított színpadon gyerekműsorok szórakoztatják az idelátogatókat. Látogatható gyerekek részére ugrálóvár és kézműves foglalkozás.
Helyszíni nevezés - de mértékkel
Ha lekéstél a nevezésről akkor sincs semmi baj, ezt a helyszínen még megteheted, itt maximum 20főt tudunk fogadni az idő rövidsége miatt. Nagyon fontos, hogy a helyszínen csak 10:00-tól 12:00-ig tudunk neked segíteni ebben!
Online nevezés, útvonal, nevezési díjat, részletek ITT :
 
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: