Balatoni Téli Bringa Túra

Nyerj KROSS Trans 3.0 Kerékpárt!

IDŐPONT: 2024. FEBRUÁR 24.
HELYSZÍN: BALATON SZABADIDŐ ÉS KONFERENCIA KÖZPONT
"NYÁRON MINDENKI TUD BRINGÁZNI, DE TÉLEN!…."
A téli túra, a Sportaktiv.hu szervezésében kerül megrendezésre, köszönve az elmúlt  évek lelkes résztvevőinek, immár ötödször állhatnak rajthoz az elszánt bringások!
A szervezőknek továbbra is céljuk, hogy népszerűsítsék a csodás téli Balaton értékeit a kerékpáros turisták körében is. A tavalyi túra nagy sikere bizonyította, hogy akár 365 napon keresztül is lehet a Balaton körül bringázni!
A táj, mint mindig, ilyenkor is gyönyörű és lenyűgöző!
Ez egy igazi téli bringás kaland! A hangulat fergeteges!
FONTOS! EZ TÚRA ÉS NEM VERSENY!

A téli bringa túra ismét a KROSS támogatásával is jön létre, a verseny nevezettek között a túra végén KROSS TRANS 3.0 kerékpárt sorsolunk ki!
A tombolán ezen kívül értékes nyeremények várnak, KROSS bukósisakok, táskák, lámpák, kiegészítők!
A túrán be is lehet öltözni, így még a farsangi jelmezversenyben is részt vehetsz!
Útvonal:  Balatonfüred – Tihany (kompátkelés) – Zamárdi – Siófok – Balatonaliga – Balatonakarattya – Balatonkenese – Balatonfűzfő – Balatonalmádi – Alsóörs – Csopak – Balatonfüred.
További részletek a szervezőknél.
Szeretettel várunk egy izgalmas téli kalandra!

téli bringatúra
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: