A KROSS VILÁGA

30 ÉV TAPASZTALAT ÉS ELHIVATOTTSÁG A KROSS LENGYEL CSALÁDI VÁLLALKOZÁS, AMELY A KEZDETEKTŐL VALLJA, HOGY A KERÉKPÁROZÁS BOLDOGABBÁ TESZ!

 
Küldetésünk az emberek és a kerékpárok összekovácsolása, bármely élethelyzetben, hangulatban, egészségi állapotban. Célunk biztosítani a száguldás páratlan élményét, valamint egyszerűbbé tenni kerékpáros közlekedést. Mindegy hogy a város dzsungelén át vagy idilli tájakon, kedvtelésből vagy versenyszerűen kerékpározol: a lényeg, hogy minden egyes alkalommal szíves-örömest pattanj nyeregbe.
kross termelés
Kross kerékpár vázak
 A KROSS immár 30 éve figyel az igényekre, gondoskodik arról, hogy mindenki számára rendelkezésre álljon megfelelő kerékpár. A vásárlói igények követése tette lehetővé, hogy Lengyelország vezető kerékpármárkájává emelkedjük, termékeink több mint 50 országban elérhetők legyenek.
A felhalmozott tudásra és elhivatottságunkra alapozva a jövő kerékpárjait építjük: elsődlegesen az új Ebike szegmens területén.
 
Azért vagyunk itt, hogy a kerékpározás élményét kellemesebbé, élvezesebbé tegyük, vásárlóink igényeit maximálisan kielégítsük. Ez jár fejünkben, amikor minden reggel felvesszük a munkát Przasnysz városban létesített üzemünkben.
kross gyártás

KÖSZÖNJÜNK, HOGY VELÜNK TARTASZ!

kross tervezés
kross kerékpárok
Keressen a térképen, vagy az alábbi keresőben. Egy üzletre kattintva közvetlenül kapcsolatba tud lépni. Az ablokt ESC billentyűvel is be tudja zárni.
    Az itt megadott adatokat nem tároljuk. A kereskedőnek közvetlenül továbbítjuk kizárólag kapcsolat felévtel céljából a következő email címre: